Catatan Config Server dari Suhu Estiko Aji Saputro

Nggo sinau, aku mung edit: /etc/mysql/my.cnf
/etc/apache2/mods-available/expires.conf
/etc/apache2/mods-available/deflate.conf
/etc/apache2/mods-available/mpm_prefork.conf

Selain kuwe esih default. Security urung tek utik2. Saranku nganggo csf. Samsul wis maca tutore pas ketemu ganu, gari diaplikasina. Security liyane: ssh saranku usedns no. Dadi ip based. Nek security website misal pada nganggo wordpress ya pasangi plugin all in one wp firewall.

Masalah php handler, saranku nek bisa aja fcgid. Nggo ngurangi penggunaan ram. Golet tutor install mod suphp nang virtualmin. Kayane ana. Lagian nang apache kayane urung ana 25 konfigurasi website. Pengalamanku nganggo fcgid bisa memory leak.

Hasil tes nang pingdom.com, puskomedia performane 95 (A), load page size 1,3 mb. Wis lumayan. Nang gtmetrix.com juga 95.

Lain2: golet tutor security php.ini. Aku lagi kelalen konfig reverse proxy nek nggo ubuntu + virtualmin. Dadi urung tek utik2.

  • linux/Catatan.Config.Server.dari.Suhu.Estiko
  • Terakhir diubah: 5 bulan yang lalu
  • (Perubahan eksternal)